Lokaltipset
Bruk for en egen app?

Digitalia utvikler native mobilapplikasjoner for iPhone og Android. Vi har også utviklet løsninger og apper for bedriftsinternt bruk som kvalitetsssytemer, rapportering og styringssystemer. Ta kontakt med oss for informasjon om hva vi kan gjøre for deg.

Min id
Sikker pålogging med MinID

Bruk av innlogging via MinID gjør det mulig å gjøre elektroniske tjenester tilgjengelig med felles pålogging. Dette gjør at tjenestene kan tas i bruk på en sikker, enkel og god måte. Digitalia har levert løsninger for sikker innlogging via MinID.


Lokaltipset
Vi utvikler applikasjoner

Bruken av mobiltelefon har eksplodert, og ved hjelp av skreddersydde mobilapplikasjoner kan man tilby nye og bedre tjenester til sine kunder. Digitalia har utviklet en rekke forskjellige applikasjon som er tilgjengelig på AppStore, Google Play eller som bedriftsinterne applikasjoner.

GDbillett
Mobilapp for GDbillett

GDbillett er en lokal billettportal for Lillehammer og Gudbrandsdalen. Portalen er et samarbeide mellom Ringbillett og avisa GD på Lillehammer. Digitalia har utviklet nye native mobilapp for iPhone og Android for GDbillett.

Her kan du laste ned applikasjonen fra App Store.

Lokaltipset
Fotballkonkurranse for nettaviser

For flere nettaviser har Digitalia utviklet tippekonkurransen Lokaltipset. Her kan brukere levere tippekuponger og være med i konkurransen om å bli den med flest riktige. Alle elementer vedlikeholdes ved hjelp av interaktivt administrasjonsverktøy.

Les mer om Lokaltipset på denne siden.

Rockefroskene
Oppdatert app for Rockefroskene

Rockefroskene er en superpopulær barneforestilling i Hønefoss. Denne spilles utendørs på Glatved brygge ved fossen i Hønefoss sentrum. Digitalia har utviklet appen Rockefroskene, hvor du kan her se videoer med smakebiter og musikken fra forestillingen.

Her kan du laste ned applikasjonen fra App Store.